Kuvaus
Ghee sisältää A-, D-, E- ja K-vitamiineja sekä seleeniä. Se käy erinomaisesti paistamiseen paahteisen pähkinäisen arominsa ja korkean palamispisteensä vuoksi. Sitä voikin käyttää normaalin voin tavoin.
Ghee-voi on intialaisen sekä etelä-aasialaisen keittiön perusraaka-aineita ja sitä käytetään joko sellaisenaan tai maustettuna monipuolisesti ruoanlaitossa. Se säilyttää ravintoarvonsa korkeammissakin lämpötiloissa, ollen näin hyvä vaihtoehto öljyille leipomiseen, hauduttamiseen tai jopa uppopaistamiseen.
Vain puhtaimpia raaka-aineita!
Foodinin tavoitteena on tuoda markkinoille mahdollisimman ravinteikkaita ja puhtaita raaka-aineita. Tämä tarkoittaa jatkuvaa kyseenalaistamista laadun suhteen. Teemme tiivistä yhteistyötä raaka-ainetoimittajiemme ja tuottajiemme kanssa, jotta pystymme kehittämään yhdessä tuotantoketjua farmilta hyllyyn.
Lisätiedot
Ainesosat
Kirkastettu voi (maito)*
*=luomu
Alkuperämaa: Saksa
Allergiatiedote: Samassa tilassa käsitelty pähkinää ja mantelia.
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa (kcal), 900
Energiaa (kJ), 3768
Proteiinia (g), 0
Hiilihydraatteja (g), 0
– joista sokereita (g), 0
Rasvaa (g), 100
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja (g), 65
Suolaa (g), 0
Allergiat
Gluteeniton Lisäaineeton
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.